Sunday, May 4, 2014

Kelebihan Prepaid Onexox Secara RingkasApa anda dapat sebagai PENGGUNA produk RM10 ONEXOX nih....
Saya ulangi sebagai "PENGGUNA" bukan agen ya....

1. Kadar panggilan murah & MENJIMATKAN. 
2. Tempoh sah dilanjutkan ke 28 BULAN JIKA ANDA KEKALKAN NO LAMA ANDA @ no baru onexox dengan syarat tambah nilai sekaligus rm10  hari sama selepas pengaktifan nombor baru dan tarikh ini bukan statik ia bergerak ke depan mengikut nilai top up anda.
3. FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun.
4. Data plan yangg murah dan laju
5. Tak perlu maintain, nak pakai topup la... 
6. Dapat pahala & topup free sebab bila anda mengajak kawan-kawan anda kearah PENJIMATAN dalam program User Get User.Ganjaran 6% setiap tambah nilai. Itu pun Jika anda mahu mengajak rakan,tak ajak pun anda dapat berjimat juga.
7. n banyak lagi, tapi.........

Yang paling utama, produk RM10 ni tidak menzalimi anda!!! DIJAMIN Tiada pay per use data dan program program yang menyedut kredit secara halus.Kredit anda selamat dari ditipu.Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan.Adakah anda rela sering ditipu?

PELAN & PERKHIDMATAN ONEXOX
100% MILIK BUMIPUTERA ISLAM:
~ PANGGILAN SERENDAH 7 SEN (SESAMA ONEXOX/XOX)
~ PANGGILAN SERENDAH 6 SEN / 2 SEN 1 SMS(FAMILY & FRIENDS)
~ PANGGILAN SERENDAH 9 SEN (LAIN2 TALIAN)
~ 150 SMS PERCUMA SESAMA TALIAN X 12 BULAN
~ GANJARAN TOPUP PERCUMA & TUNAI (SAHABAT ONE) - User Get User
~ PELAN INTERNET YG BERPATUTAN DAN LIPUTAN MELUAS
(TIADA TERMA PAY PER USE ).
~ FAMILI & RAKAN KE 10 NOMBOR FAVOURITE ( SEMUA TALIAN!!!)
~ PINDAHAN KREDIT
~ POINTS UK REDEEM DATA, AIRTIME DLL
~ TOP UP DIMANA2 7-E, STESEN MINYAK, E-PAY,KEDAI YANG ADA MESIN PELBAGAI GUNA, ONLINE BANKING MELALUI PORTAL SELFCARE XOX

(minta top up XOX sahaja).Jangan risau tentang kemudahan reload kerana banyak kedai runcit jual top up guna mesin ni..

recharge xox


 * Bagi penjimatan maksimum anda disyorkan top up RM50 sekaligus bagi menikmati 100% kadar jimat(akaun DA).Terpulang kepada anda..

Perbandingan kadar penjimatan bila caj blok per 30 saat dan panggilan singkat 10 saat (kiraan berdasarkan panggilan ke telco lain yang bukan dalam list FnF). Tak payah ragu ragu.lihat gambar rajah dibawah. lama dah anda rugi,jangan berlengah lagi,jom bertukar kerana ada yang lebih jimat..
onexox jimat


Cuma Beli 1 SimKad ONEXOX Prepaid sudah melayakkan anda dalam Program Prepaid ONEXOX USER get USER

USER GET USER (UGU)

Terma & Syarat:
1. Program ini terbuka kepada pelanggan-pelanggan ONEXOX sahaja.
2. Setiap pelanggan layak untuk mengesyorkan perkhidmatan ONEXOX kepada seberapa ramai kenalan tanpa had.
3. Pelanggan layak mendapat 6% ganjaran daripada tambah nilai yang dibuat oleh kenalan.
4. Tiada yuran atau caj tambahan yang dikenakan.
5. Pelanggan hanya perlu membawa kenalan bersama-sama dokumen pengenalan kepada mana-mana PENGEDAR ONEXOX yang sah untuk mendaftar langganan.
6. Pelanggan yang mengesyorkan mesti memastikan nombor telefonnya dimasukkan bersama ketika pengedar mendaftarkan langganan kenalannya.
7. Tertakluk kepada mekanisme ganjaran.

Mekanisme Ganjaran:
1. 6% ganjaran keatas jumlah tambah nilai yang dibuat oleh kenalan melalui Pengedar Sah ONEXOX atau mana-mana rangkaian pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh One XOX Sdn. Bhd. sahaja.
2. Ganjaran adalah berdasarkan kepada jumlah angka ringgit yang dipamerkan.
Contoh:- Jumlah ganjaran RM28.90 akan dinilai RM28 sahaja.
3. Ganjaran terkumpul pada bulan semasa akan dilunaskan pada bulan berikutnya diantara 16-20 haribulan (hari bekerja).
4. Jumlah ganjaran dibawah RM50 akan dilunaskan dalam bentuk tambah nilai sahaja.
5. Jumlah ganjaran RM50 dan keatas akan dilunaskan dalam bentuk tunai ke akaun bank terpilih. Caj perbankan RM3 dikenakan bagi setiap transaksi.
6. Kemaskini maklumat perbankan: Daftar dan login ke Sahabat ONEXOX dan kemaskini maklumat perbankan.
'Account Manager' -> 'View Profile' -> Isi ruangan ‘Maklumat Perbankan’ -> klik ‘Kemaskini’


Contoh Pengiraan bonus User Get User : 20 org x RM50(topup) = RM1000 x insentif 5% = RM50
Bulan tu anda dpt topup FREE sebanyak RM50. Dan bulan berikutnya anda dapat lg selagi diorang buat topup. Lagi ramai anda kenalkan one, lagi banyak topup free...:-)

Kedua:
1800 SMS Percuma....Banyak Tak? 
Ketiga:
Anda boleh kekalkan no lama kedalam simkad ONEXOX ini. Mungkin ada sedang pakai no telipon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang no tersebut, anda boleh kekalkan no tersebut kedalam simkad ONEXOX ini, asalkan no lama itu diregister dengan nama anda. KOS Hanya RM 15 Termasuk Penghantaran.RM 10 jika COD.
Keempat:
Anda boleh top-up dimana2 kedai yang jual topup guna E-Pay di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun ONEXOX PREPAID masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.
Kelima:
Anda boleh buat duit dengan simkad ini!
Lihat dulu INFO dibawah ini, ia boleh mengubah kehidupan anda sampai bila-bila. nanti saya terangkan...:-)
Kebanyakan rakyat Malaysia menggunakan Talian Pra bayar mereka utk membuat panggilan pendek . Kebanyakan hanya membuat panggilan dibawah 30 saat . Kebanyakan Telco mempunyai charging block masing masing . Cuba check balance kredit anda , selepas itu buat panggilan pendek atau dibawah 30 saat . Selepas habis panggilan periksa baki kredit anda
Berapakah yg di charge oleh telco masing masing ? 15 sen, 18sen, 22sen , 35 sen dan mungkin ada yg lebih lagi . Cuba bandingkan rate ONEXOX iaitu 7 sen , berapa banyak anda akan berjimat. Haa banyakkan?


ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, ONEXOX juga menawarkan lebih penjimatan keatas kadar rendah apabila  baki kredit di dalam Akaun Dedikasi digunakan.
Beberapa denominasi tambah nilai yang dibuat akan dipecahkan ke Akaun Dedikasi dan Akaun Utama bagi memberi ruang penjimatan kepada anda. 
Kaedah caj:
Panggilan dan SMS dikenakan pada kadar rendah daripada baki Akaun Dedikasi. Kadar biasa daripada baki Akaun Utama dikenakan setelah tiada baki di dalam Akaun Dedikasi.

Anda boleh memindahkan sebahagian amaun daripada DA ke MA untuk menggenapkan kredit MA bagi melanggan pakej internet mudah alih & membuat pindahan kredit MA ke pihak ke-3.

Taip SMS ke 22111TRNS<jarak>DA<jarak>(amaun yang ingin dipindahkan)
contoh: TRNS DA 13

Sila hantar SMS yang berkaitan (untuk melanggan internet/membuat pindahan kredit MA ke pihak ke-3) selepas berjaya membuat pindahan baki DA ke MA.


JANGAN BERLENGAH LAGI: SIM KAD BERHARGA RM10 SAHAJA DAN BOLEH KEKAL NO LAMA JIKA MAHU.SILA HUBUNGI:
EN.RAHIMIN 012-9522559
 (No ni dah MNP dari telco lama ke onexox)
cepat sebelum rakan anda diperkenalkan oleh orang lain.. 
JIKA ANDA BERMINAT MENJADI DEALER JUGA SANGAT DIALU-ALUKAN
UNTUK SELURUH MALAYSIA KERANA SYARIKAT BERKEMBANG MELALUI DEALER DEALER DAN BUKAN MELALUI KEDAI HP..DENGAN BAYARAN MENJADI SUBDEALER RM 290 (anda dapat 10 sim kad,RM100 erecharger (untuk top up client) dan akses ke sistem pendaftaran no baru serta MNP).Bayaran ini amat minima jika nak dibandingkan menjadi dealer telco berjenama yang mencecah ribuan ringgit..jom sahabat semua jadi usahawan telekomunikasi.


TESTIMONI