Thursday, August 11, 2016

SEASON PASS - Bundle internet Packege ONEXOX..Menjimatkan


SEASON PASS - Bundle internet Packege ONEXOX..RM13.75 SEN 1 GB DATA
(109.90 BAHAGI 8 GB)
=============

SeasonPass adalah pilihan pembelian Plan internet ONexox secara pukal/bundle.
Pembelian ini adalah sebagai simpan stock data yg telah berbayar kedalam acc prepaid anda.(sebagai standby untuk ada guna setelah diactivekan mengikut langgan biasa data internet)
Berikut adalah cara pembelian data bundle.

Rm109.90 ( 8GB) taip SP D1 sent ke  22111
Rm199.90 (13GB) taip SP D2 sent ke 22111
Rm279.90 (18GB) taip SP D3 sent ke 22111

#tempoh sah belian DATA BUNDLE adalah bersamaan tempoh active kredit.

Cara pengunaan data bundle
-------------------------
Setelah belian data bundle tersedian di acc anda, anda boleh buat pengaktifan penggunaan data internet mengikut kehendak dan perancangan anda.
Setiap pengaktifan akan ditolak dari jumlah data bundle anda.
#buat langganan seperti anda langgan internet sebelum ini.
#langganan DATA PROMO tidak sah setelah anda mempunyai belian data bundle.

Cara Langgan pengakifan data :-

5GB/30hari = Taip 1XD5 sent ke 22111GB/30hari
4GB/30hari = Taip 1XD4 sent ke 22111
3GB/30hari = Taip 1XD3 sent ke 22111
2GB/30hari = Taip 1XD2 sent ke 22111
1GB/30hari = Taip 1XD1 sent ke 22111
500mb/30hari = Taip 1XD500 sent ke 22111
250mb/07hari = Taip 1XD250 sent ke 22111
kredit anda tidak akan dipotong kerana anda telah membeli Season Pass.

#tempoh aktif internet adalah mengikut pakage langganan biasa.
#data lupus jika tempoh tamat terlebih dahulu.

Selamat Berjimat.
Mie..0129522558


TIPS SEASON PASS!!

Cara Berkongsi :

Untuk berkongsi Masa Berbual (minit) :
- SMS
Taip Share<>0134666961<>V100<>1234 hantar ke 22111

Untuk berkongsi SMS
- SMS
Taip Share<>0134666961<>S60<>1234 hantar ke 22111

Untuk berkongsi Data
- SMS
*Taip Share<>0134666961<>D0.5<>1234 hantar ke 22111
(contoh D1 untuk 1GB, D3 untuk 3GB atau D0.5 untuk 500MB)
*Caj pengurusan sebanyak 50 sen dikenakan kepada penghantar

semua warga ONEXOX boleh melanjutkan TEMPOH SAH KREDIT anda sekarang!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Sukacita dimaklumkan. Bermula 11 Ogos 2016, semua warga ONEXOX boleh melanjutkan TEMPOH SAH KREDIT anda sekarang! Dengan cara :-
SMS Valid 6 atau Valid 12 hantar ke 22111 - Untuk pengguna Onexox.
SMS Valid 6 atau Valid 12 hantar ke 28899 - Untuk pengguna PrepaidPlus.
Tempoh Sah untuk 6 bulan - RM18.00
Tempoh Sah untuk 12 bulan - RM25.00
#bagi mereka yang tempoh sah 28 bulan telah hampir habis atau terlepas peluang untuk mendapat tempoh sah 28 dahulu

Sunday, July 10, 2016

Onexox :Bisnes Telekomunikasi Adalah Bisnes Yang Kalis Kemelesetan Ekonomi



·         Bisnes telekomunikasi adalah bisnes yang kalis ekonomi – Telefon adalah satu benda keperluan penting dalam hidup kita pada masa kini! Walaupun kos hidup kian meningkat,pengguna tetap akan topup telefon mereka!
·         Bisnes sen-sen tapi untung besar! – Ya! Mungkin anda lihat bisnes telekomunikasi ni untung sen-sen saja,tapi hakikatnya anda boleh lihat sendiri..Bisnes sen-sen ni lah yang untung besar!
·         Jana pendapatan pasif setiap kali pelanggan topup! – Ya! anda akan dibayar setiap kali pelanggan onexox anda topup! Tidak kira pelanggan tersebut topup tempat anda atau tempat-tempat lain,yang penting dia beli simkad onexox tersebut dari anda,anda akan mendapat keuntungan pasif sentiasa.
·         Bisnes telco yang sebenar! Bukan sebuah program semata-mata. – Anda boleh lihat,OneXOX adalah bisnes telco yang sebenar..Buktinya harga simkad yang dijual adalah sama seperti di luar sana,hanya RM10 sahaja!
·         Patuhi Syariah – Syarikat telekomunikasi yang patuhi syariah.Disenaraikan dalam Sekuriti Patuh Syariah oleh Majlis Penasihat Syariah Malaysia.
·         Ketulusan syarikat OneXOX membayar Insentif – OneXOX adalah merupakan sebuah syarikat yang tulus dan boleh dipercayai.Segala insentif pengedar dan juga UGU biasanya akan dibayar pada 15hb – 16hb tanpa sebarang masalah ataupun sekatan.CEO Onexox juga iaitu Arie Sham,sentiasa dekat dengan pelanggan-pelanggannya.Buktinya anda boleh lihat sendiri,kadang kala CEO sendiri akan memberi maklum balas di group facebook “Soal Jawab ONEXOX“.
·         Potensi pasaran masih luas dan tersedia – Anda dapat lihat fakta statistik pengguna telefon di Malaysia.Pasaran sangat luas! Bukan sahaja pengguna baru tetapi juga pengguna yang lama anda boleh menjemput mereka menggunakan Onexox!
·         Potensi “repeat sales” yang tinggi & kesetiaan pelanggan – Dengan kadar yang ditetapkan adalah menarik,kesetiaan pelanggan lebih terjamin untuk terus menggunakan ONEXOX!
·         Tidak perlu premis. – Tidak semestinya anda harus mempunyai premis untuk menjadi seorang pengedar ONEXO,tawaran pengedar ONEXOX ini dibuka kepada individu dan juga syarikat yang berminat!
·         Modal rendah! – Untuk melayakkan anda menjadi seorang pengedar onexox yang sah,modalnya adalah sangat rendah berbanding telco-telco gergasi di luar sana! Ianya adalah serendah RM90 sahaja! Rebut peluang ini sebelum ianya kemungkinan dinaikkan pada masa akan datang!
·         Pendapatan tambahan melalui PayHere – Lebih menarik! untuk mereka yang ingin menambah pendapatan tambahan,setiap pengedar onexox yang berdaftar boleh memohon kemudahan PayHere dengan yuran berpatutan yang dikenakan.Dengan menggunakan kemudahan ini,pelanggan-pelanggan anda boleh membuat pembayaran bil-bil ataupun topup telco-telco lain melalui anda!

Monday, March 7, 2016

ONEXOX: Produk keperluan - Pasif - Berterusan

Bukan tak untung buat yang lain tu..Untung jer..Tp takde satu pun yang sebaik bisnes ONEXOX ni. Jujur, bukan sebab nak korang jd dealer aku atau ape. Sebab? Produk keperluan, pasif dan berterusan.
Kita menjual simkad ni cam produk-produk lain gak.. Bukan "cari orang" macam program. Apa kelebihan produk ni? Tempoh sah kredit 28bulan, call murah, data laju dan lain-lain. Jual "nilai", bukan menyusahkan orang pun.. ramai dah dapat jimat bill bulanan, sampai RM300/bulan jimatnya pun ada (kisah benar).
Kalau masih mencari-cari lubang bisnes? Teruskan mencari. Mungkin lepastu korang akan perasan. Ingat keyword: Produk keperluan - Pasif - Berterusan. Kalau tetiba teringat keyword ni, cari aku semula.
#0129522559 nak tanya/nak guna/nak jadi dealer contact je

Tuesday, February 2, 2016

Bijak dalam menggurangkan kos telekomunikasi

Jadilah pengguna yang bijak. Selamat merasai penjimatan & kelebihan dengan pelbagai promosi terkini dan promosi promosi yang akan datang.

Ini dia Plan Prepaid terbaru ONE XOX – memang terMURAH, menJIMATkan & amatBERBALOI!
Dengan bayaran cuma RM 10.00 anda dapat simkad. Kalau hendak, anda pon boleh kekalkan nombor asal anda dan dapat tempoh sah selama 28 bulan. Tak payah pening nak reload setiap bulan kerana tempoh sah tamat.Dengan Onexox reload apabila kredit habis dan setiap kali reload tempoh sah semakin panjang ke hadapan.

Dalam akaun anda tersedia RM5.00 kredit dan anda terus boleh buat pangillan.

Lain lain faedah mengguna ONE XOX Prepaid:-

* family n friends ke 10 nombor (ke SEMUA rangkaian) dengan kadar 6 sen dan 2 sen sms

* Kadar panggilan serendah 5 SEN!

* transfer kredit kpd kawan sesama talian

* Perkenalkan rakan – 6% (User Get User) ganjaran topup SEPANJANG HAYAT!

* internet tiada pay per use..kredit selamat walaupun ter ON data.

* akaun MA dan DA (sangat menjimatkn)

* ganjaran loyalty

* FREE 1800 sms dalam masa 12 bulan!

* validity date 28 bulan!

* Coverage Celcom tetapi internet lebih laju kerana tiada sekatan speed.

Mudah kan? Lepas tu…Enjoy!
nak guna atau nak jadi pengedar #0129522559