Thursday, August 20, 2015

Pakej dealer rm90:Sifir mudah keuntungan saudagar telekomunikasi Onexox

Buatlah bisnes yang menguntungkan dan bermanfaat untuk orang..bukan semata-mata keuntungan untuk kita.
PENGEDAR DIPERLUKAN
Tahu camne nak buat duit dgn mudah? Org PASTI akan membeli KALAU produk tersebut boleh selesaikan masalah. Contohnya, pernah dgr tak sesiapa yg ada masalah telco yang guna prepaid @ bil cam:
➊ Kredit kena telan tanpa pengetahuan.
➋ Data perlahan dan tak stabil.
➌ Tempoh sah kredit pendek.
➍ Rate call mahal/caj voice mail yang mahal
➎ Coverage teruk.
➏ Byk sgt caj tersembunyi/iklan dari sms 5 angka
Ni masalah biasa yang dihadapi pengguna, silap2 awk pun ada hadapi masalah ni. Bila ada MASALAH, disitu ada PELUANG PERNIAGAAN! ONEXOX mampu mengatasi kebykkan masalah yg dihadapi pengguna telco. BANTU mereka dan dapat 10% komisen setiap kali mereka topup! Komisen pasif yang berterusan..
》》 Kami memerlukan pengedar, hubungi saya Rahimin 0129522559
p/s: Sebaik-baik manusia ialah yang memberi manfaat kepada orang lain. Duit mungkin ada nilai, tapi takde manfaat. Peniaga menawarkan manfaat melalui produk yang ditawarkan. Semakin banyak jualan, semakin banyak manfaat dapat diberi pada orang lain. InsyaAllah. Business is more than just about money.

Berita baik utk anda di luar sana... onexox telah membuka satu lagi peluang bisnes kepada hanya... hanya dgn rm90 saya dah mempunyai aksess full dealer...
Jangan tunggu lama2 lagi.. jom sertai kami ...
SUBDEALER RM90
1. system full access 
2. 5 keping simkad
3. tiada eRecharge (restok pada AD)
4. layak hingga tier 2
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat kelayakkan ke tier 4 mesti ada 25 user aktif beserta minima topup rm5
7. Insentif lantik subdealer RM20
DEALER RM278
1. system full access 
2. 10keping simkad
3. eRecharge RM100
4. layak hingga tier 4
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
👉👉 tier 3 - 2%
👉👉 tier 4 - 1%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat layak ke tier 6 mesti ada aktivasikan 50 user + minima rm5 topup pada bulan itu dlm 4 level anda dan setiap bulan...jika tak mencukupi 50 user aktif dan minima topup rm5 akan kembali tier 4 mcm biasa
7. Insentif lantik dealer RM30
Boleh hubungi saya segera utk pendaftaran
#0129522559